пятница, 1 февраля 2013 г.

спідниці фото 2011

Дизайнер у цьому сезон пропону серю спдниць А-силуету. Так спдниц непогано поднуються як з вечрнм топом, так  з в'язаним светром. Бренд Cerutti запропонував деклька пропозицй кокетливих мн , у свою чергу, не полишив увагою  макс-спдниц. Довг, практично до пдлоги спдниц сповна заслуговують стати альтернативою вечрнй сукн, якщо поднати х з красивим топом. Елегантнсть та шик прозвучали акордом у осннй колекц Giambattista Valli: вдзнакою став матерал спдниць - це спокусливий напвпрозорий тюль чорного кольору. Довг, до пдлоги, спдниц поднан з вишуканими та обтягуючими, але у той же час, простими чорними топами. Рзномантнстю стилв макс-спдниць порадував французький бренд Chloe: це  вльн  обтягуюч спдниц, це в'язанка  шкра, все це було з успхом сприйнято на подум восени цього року.

Вишукансть макс-стилю надихнула Марка Джейкобса поповнити також  колекц власного бренду.

До реч, бльш нж вдалим втленням макс-стилю стала колекця Louis Vuitton, яка розкрива модний тренд макс-стилю на вс 100%. Довг плаття та спдниц, пишн та непомтн, розкльошен та прям, стали основою  ново колекц. Дизайнер Louis Vuitton Марк Джейкобс пропону поднувати так спдниц з корсетними топами, нвелюючи довжину та пишнсть спдниц обтягуючим топом.

Нема сумнву у тому, що спдниц-макс знову на олмп актуальност, простше кажучи, макс-стиль став одним з найвизначнших трендв цього сезону. Дизайнери одноголосно вдкинувши набридлий мнмалзм,  почали сво експерименти з бльш складним дизайном спдниць. Проте, не дивлячись на радикальнсть цих перевтлень, результати задовольняють найвимогливших прихильниць моди - довг спдниц нових колекцй оснь-зима отримали вражаючу рзнобарвнсть стилв та форм.

Сезон оснь-зима обця бути багатим на тенденц у стил макс. Отримавши статус актуального тренду минулого сезону, ця тенденця буде актуальною  у колекцях нового сезону весна-лто. Однак, осннй сезон пораду нас новими вдтнками цього стилю: хпп-шик та богемнсть пом'якшиться елегантнсть та жночнстю довгих спдниць та платтв, що вдобража стиль недавньо колекц Марка Джейкобса  Louis Vuitton.

Модн спдниц - найактуальнша довжина та крй

Мода, модний одяг, тенденц моди...

Модн спдниц - найактуальнша довжина та крй | Мода

Комментариев нет:

Отправить комментарий